Řidič zaplatil parkovné velmi neobvyklým způsobem

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Velmi kuriozní platbu za parkovné praktikoval jeden návštěvník Rožnova pod Radhoštěm. Stokorunu za parkování během akce Rožnovská valašska poslal na radnici poštou, serveru Zlin.cz to řekl mluvčí města Tomáš Gross.

Muž poslal peníze na adresu rožnovské starostky, řidič navíc přiložil i písemnou omluvu. „Jak jde vidět, poctiví lidé stále existují,“ komentovala neobvyklý případ starostka Markéta Blinková.

Poctivec starostce v dopise vysvětlil, že když chtěl z parkoviště odjet, zjistil, že mu chybějí drobné mince na poplatek. „Odjel jsem tedy jako zločinec přes chodník. Omlouvám se a platbu s parkovacím lístkem Vám zasílám poštou,“ napsal řidič.

Starostka přiloženou stokorunu předala finančnímu odboru radnice. „Návštěvníkovi města děkuji za slušnost a poctivý přístup. Je pravda, že s podobným případem jsem se za dobu mého působení na radnici ještě nesetkala,“ uvedla starostka Blinková s tím, že se s autorem dopisu telefonicky spojila a osobně mu potvrdila obdržení peněz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x