Podnikatel roku 2012 ve Zlínském kraji

Sdružení podnikatelů Zlínského kraje vyhlásilo již potřinácté podnikatele Zlínského kraje. Rozhodnutí o tom, kdo se stane vítězem a laureátem za rok 2012, určilo opět hlasování všech členů výběrové komise a představenstva SPZK.

Za rok 2012 se členem prestižního klubu oceněných stal MUDr. David Rumpík – ředitel Kliniky reprodukční medicíny a gynekologie Zlín.

MUDr. David Rumpík: „Jsem rád, že po třinácti letech podnikání se klinice a celému jejímu týmu dostalo takového uznání. Těší mě, že naše úsilí motivované odkazem Tomáše Bati je vidět a dočkalo se dokonce uznání. Naše klinika ctí odkaz baťovského ducha Zlína, máme klienty nejen od nás, ale prakticky z celého světa. Díky moderním metodám reprodukční medicíny jsme pomohli na svět už zhruba 2700 dětem.“

Sdružení podnikatelů Zlínského kraje letos udělilo také dvě ocenění ve formě poděkování.

Za dlouhodobý a příkladný podnikatelský přínos při zaměstnávání handicapovaných jej obdržel předseda výrobního družstva Integra Zlín Ing. Jiří Nesvadba: „To ocenění patří i mému širokému kolektivu. Zatímco zde na klinice pomáhají zrodu života, my se snažíme pomáhat tam, kde nastávají i nějaké ty útrapy života. Naši produkci najdete například v prostorách České národní banky, justičního paláce v Brně nebo na každém mistrovství světa v hokeji.

Ocenění a poděkování za podporu podnikání v cestovním ruchu ve Zlínském kraji získal pořad České televize Toulavá kamera.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x