Pátrání po pohřešované ženě nepřineslo výsledky

LUHAČOVICE - Pátrací akce po jedenašedesátileté ženě z Uherského Brodu v okolí obce Polichno u Luhačovic byla zatím neúspěšná. Právě u Polichna objevila rodina zmizelé ženy její auto, bylo nepoškozené a řádně uzamčené, serveru Zlin.cz to oznámila policejní mluvčí Milena Šabatová.

Jednašedesátiletou ženu z Uherského Brodu pohřešuje její rodina už od 17. června. Z domu tehdy odjela v autě VW Polo a právě vozidlo zahlédl rodinný příslušník, který Polichnem projížděl. Bylo odstaveno na louce. Do včerejší pátrací akce se zapojili uherskohradišťští policisté včetně psovodů, jízdní policie ze Zlína, policisté z Luhačovic a také profesionální hasiči včetně dobrovolných. Všichni prohledávali okolí místa, kde se auto našlo.

Akce pokračovala i druhý den. Po deváté hodině ráno vyjeli psovodi ještě jednou na místo nálezu auta. Ve stejnou dobu vyrazila třicítka uherskohradišťských a třicítka zlínských policistů, včetně luhačovických, pátrat do okolí Uherského Brodu, Bojkovic, Polichna a Luhačovic. Tam zjišťovali po hotelích, penzionech a ubytovnách, zda se v některém zařízení žena nenachází.

„Žena se bohužel do této chvíle nenašla a pátrací akce nadále pokračuje. Pokud má někdo o pohřešované ženě jakékoliv informace, ať se neprodleně obrátí na nejbližší policejní oddělení, případně ať zavolá na tísňovou linku 158,“ dodala mluvčí Šabatová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x