V Luhačovicích začala taneční škola

LUHAČOVICE - Luhačovice budou v červenci opět patřit Letní škole tance. Serveru Zlin.cz to oznámila manažerka Letní školy tance Martina Svobodová.

Letos se uskuteční již  26. ročník kurzů. Opět jsou připraveny různé taneční žánry, které si zájemci mohou vyzkoušet pod vedením lektorů do 5. července. V nabídce jsou kurzy zumby, kombinace tance, žhavých rytmů a zvýšení svalové zátěže, pro jednotlivce latino mix – zábavné taneční cvičení pro ženy, dívky i muže. Pro páry jsou zde opět párové latini tance salsa, bachanta, čača. Souběžně se swingovou hudbou ve 20., 30. a 40. letech 20. století se zrodil i swingový tanec, který bude určen rovněž pro páry.

V druhém týdnu od 14. do 19. července budou kurzy zaměřeny na musical dance jenž zůstává věrný svému původnímu poslání – plně sloužit muzikálovému divadelnímu repertoáru, zatímco jazz dance vstřebává neustále nové hudební a taneční styly. „V tomto týdnu si zájemci zatančí také contemporary dance, street dance nebo freestyle,“ doplnila Svobodová.

 Od 21. do 26. července si na své přijdou i temperamentnější povahy, které ocení tanec španělských rytmů flamengo a velmi starý tradiční tanec s bohatou historií tančený v arabském světě – orientální tanec. Chybět nebudou ani lekce egyptského orientálního tance.

„Pokud někdo váhá, může absolvovat hodinovou výuku tance zdarma,“ dodala Svobodová

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x