Šafaříkova ulice září novotou

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Obyvatelé Valašského Meziříčí se mohou těšit z opravené části místní komunikace v ulici Šafaříkova. Nový asfaltový povrch o celkové ploše asi 900 metrů čtverečních nechalo položit město Valašské Meziříčí za 350 tisíc korun včetně DPH, serveru Zlin.cz to řekla mluvčí města Renata Votrubová.

Radnice si zmapovala nejhorší úseky, které je nutno po letošní dlouhé zimě opravit. Na seznamu komunikací, které město opraví, byla i ulice Šafaříkova. „Odfrézovali jsme stávající povrch a nechali položit nový asfalt. U kontejnerů jsme osadili nové snížené obrubníky a také jsme vyrovnali některé silniční obrubníky,“ popsal opravu David Černoch z odboru komunálních služeb, který má opravu a údržbu místních komunikací na starosti.

Silnice v ulici Šafaříkova u křižovatky s ulicí Vsetínskou se tak dočkala nového asfaltu i výškové úpravy vpustí dešťové a splaškové kanalizace. Radnice chce postupně provedenými opravami zlepšit především dopravní obslužnost jednotlivých lokalit a zpříjemnit tak život občanům, kteří komunikace denně využívají.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x