Zlínské kulinářské centrum uspělo v soutěži Rozjezd roku

ZLÍN - Zlínské kulinářské centrum Chef obsadilo v soutěži Rozjezd roku stříbrnou pozici, a to ve všeobecné kategorii Zlínského kraje. Jak serveru Zlin.cz řekla za kulinářské centrum Zuzana Vičanová, Chef uspěl v konkurenci 28 přihlášených subjektů.

Kulinářské centrum Chef se do soutěže přihlásilo hned z několika důvodů. „Zajímalo mě, jak náš podnikatelský záměr zhodnotí odborná porota, jestli nás podpoří a ocení,“ vysvětlila spolumajitelka Zuzana Vičanová, která projekt do soutěže přihlásila. Prezentace před porotou studiu nakonec dopomohla ke druhému místu.

Porotci ocenili zejména spolupráci s lokálními firmami/partnery, a to, že se kulinářské centrum Chef veze hned na několika módních vlnách. „Úspěch v soutěži nás zavazuje a budeme se o to více snažit nabízet zákazníkům nevšední gurmánské zážitky,“ dodala Vičanová.

Projekt Rozjezdy roku je určen začínajícím podnikatelům i těm, kteří mají svůj podnikatelský záměr teprve v hlavě. Letos se do soutěže přihlásil rekordní počet 408 soutěžících. Oceňují se nápady jak ve všeobecné kategorii, tak i v kategorii studentské.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x