Nechtěl pustit ženu domů, sám byl nakonec vykázán

LUHAČOVICE - S návratem své ženy z dovolené se nedokázal smířit devětapadesátiletý muž z Luhačovicka, vchod do domu bránil s nožem v ruce a manželku shazoval ze schodů pomocí násady od smetáku. Nakonec museli přijet zasáhnout policisté, kteří agresora z domu vykázali, serveru Zlin.cz to sdělil policejní mluvčí Petr Jaroš.

Žena naštěstí útoky svého zuřivého manžela přežila jen s několiak škrábanci. „Agresor si zchladil žáhu na manželčiných kufrech a taškách, se kterými se z dovolené vrátila. Kopal do nich, ostatně tak jako i do ostatního vybavení domu, které skončilo rozházené po podlaze. Přivolaná policejní hlídka z obvodního oddělení v Luhačovicích muže na místě zajistila, neboť vše nasvědčovalo tomu, že se jen tak brzy neuklidní,“ podotkl Jaroš.

Svou roli v násilném chování muže sehrála i silná podnapilost. V dechu opilého muže policejní hlídka naměřila 4,44 promile alkoholu. „Agresor nakonec skončil s pouty na rukou a v policejní cele. Po vystřízlivění se pak od policistů dověděl, že se po dobu následujících deseti dní do domu a ani do jeho blízkosti nesmí vrátit. Byl tedy ze společného obydlí vykázán,“ dodal Jaroš.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x