Na Slovácku se ztratila čtyřkolka

HLUK -  Neznámý zloděj ukradl v Hluku čtyřkolku za více než sto tisíc korun. Serveru Zlin.cz to uvedla policejní mluvčí Milena Šabatová.

O čtyřkolku přišel osmatřicetiletý muž bydlící na Uherskoostrožsku. Přijel na ní k chatové oblasti Babí hora v Hluku s tím, že půjde do lesa na houby. Sjel ze silnice na polní cestu, kde čtyřkolku odstavil a uzamkl řízení.

„Asi po dvou hodinách se z lesa vrátil a nevěřil svým očím. Místo, kde nechal stát čtyřkolku, bylo prázdné. Protože u sebe neměl mobilní telefon, musel jít domů pěšky. Odtud pak vše oznámil na policii. Jednalo se o rok starou čtyřkolku typu GOES CF500A s registrační značkou 4Z1 796, jasně modré metalické barvy s černo-bílým dvojsedlem včetně opěrky. Její současná hodnota je 110 tisíc korun,“ řekla Šabatová.

Po odcizené čtyřkolce a zloději nyní pátrají uherskoostrožští policisté. Nenechavci hrozí až pětileté vězení. „Policie žádá všímavé občany, pokud má někdo jakékoliv informace o této čtyřkolce, nebo o samotné krádeži, aby zavolal na linku 158,“ dodala Šabatová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x