Srážka vlaku s náklaďákem skončila jen lehkými zraněními

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Dvěma lehčími poraněními skončila čtvrteční srážka vlaku s kamionem, nehoda se stala v Rožnově pod Radhoštěm. Serveru Zlin.cz to řekla policejní mluvčí Lenka Javorková.

Za volantem nákladní soupravy seděl osmadvacetiletý cizinec. Jel od silnice I/35 do bývalého areálu Tesly. „Při přejízdějí železničního přejezdu přehlédl světelné zařízení, které bylo v činnosti a vjel přímo před přijíždějící osobní vlak jedoucí ve směru od Valašského Meziříčí,“ popsala okolnosti nehody Javorková.

Došlo ke střetu, při kterém byl lehce zraněn řidič (ošetřen na místě) a do nemocnice byla převezena i jedna cestující z vlaku (malá holčička ), která má lehčí poranění. Ve vlaku cestovalo 20 až 30 cestujícícch. Na místě zasahovali i hasiči. Vzniklá škoda se bude pohybovat v řádech milionů korun.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’14984′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚758‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14984‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Mapa


Zobrazit místo Srážka vlaku s náklaďákem skončila jen lehkými zraněními na větší mapě

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x