Nejkrásnější oči východu Moravy. Modré a taky zelené

Skvělý nápad měli v Centrále cestovního ruchu Východní Moravy. Hledali, hledali, až našli,. nejkrásnější oči východu Moravy. Vítězky marketingové kampaně "Padla mi do oka" jsou hned dvě.

Celkem se přihlásilo 117 soutěžících, z toho 60 dospělých, 55 dětí a dvě zvířata,“ konstatuje a třetí položkou udivuje ředitelka centrály Dana Daňová.

Podle předpokladů převažovaly modré oči. Ale pozor. „Mezi dospělými vyhrála slečna Lucie Kadlčáková a ta má oči zelené,“ upozorňuje marketingová specialistka centrály Barbora Janečková.

Soutěžící oči dostaly v kampani „Padla mi do oka“ celkem 4586 hlasů, zájem veřejnosti byl značný.

Modrou barvu pak mají oči vítězné Nikolky Hradilové.

Obě budou k vidění v pondělí 8. července odpoledne v sídle centrály, odsud si také odnesou ocenění a následně stráví spolu s blízkými zasloužené chvíle volna v Luhačovicích a Všemině.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’14988′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚760‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14988‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x