Do Vizovic se opět sjedou tisíce fanoušků metalu

VIZOVICE - Vizovice opět zažijí nápor rockových a metalových fanoušků, od čtvrtka do neděle se tu uskuteční největší mezinárodní rockový open-air festival v České republice - Masters Of Rock. Serveru Zlin.cz to uvedla Barbora Janečková z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

 Jde o jednu z nejnavštěvovanějších akcí na Východní Moravě, konat se bude opět v areálu likérky R. Jelínek ve Vizovicích.

„Všichni se můžou těšit na skvělé hudební zážitky a také na vynikající atmosféru,“ řekl Jiří Daron, ředitel pořádající agentury Pragokoncert. Do Vizovic dorazí opravdové zahraniční i domácí hvězdy. Největším tahákem bude metalová opera Avantasia, která přijde na řadu v neděli. Velké emoce vzbudí určitě také Leningrad Cowboys, Devin Townsend Project nebo třeba švédská kytarová ikona Yngwie Malmsteen. To platí i o českých kapelách, z kterých se na letošním Masters of Rock představí třeba NoID v čele s Václavem Noidem Bártou, Desmod, Debustrol nebo Fleret.

Kromě našlapaného hudebního programu má festival i další přednosti – upravený festivalový areál s WC a sprchami, desítky stánků s nejširším výběrem občerstvení, pivní stany, hospůdky, kavárny, čajovny, obchůdky se suvenýry, tetovací studia, piercing, body-painting, zábavní a herní zóny, adrenalinové sporty, bunjee jumping, exkurzi do Likérky R. Jelínek s ochutnávkami a mnoho dalších lákadel.

„Opět nebudou chybět ani organizované autogramiády hvězd. Poprvé bude možné se vyblbnout v Radegast Adrenalin parku. Navíc, pro prvních 15 tisíc příchozích fanoušků jsme nachystali jako dárek při vstupech do areálu likérky kompilační CD Masters of Rock 2013 s hity 17 hvězd, které se letos na festivalu představí,“ dodal Jiří Daron.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x