Muž se čtyřmi promile spadl ve Vsetíně do kolejiště

VSETÍN – Na protialkoholní záchytné stanici skončil sedmačtyřicetiletý muž, který se v silně opilém stavu válel v kolejišti ve Vsetíně. Nadýchal více než čtyři promile, sdělila serveru Zlin.cz vsetínská policejní mluvčí Lenka Javorková.

Policisté zasahovali na vsetínském nádraží v neděli odpoledne. „Oznamovatel uvedl, že zjevně opilý muž vystoupil z vlaku, chvíli se motal po kolejích a pak tam upadl a zůstal ležet,“ popsala Javorková.

Ostraha mu pomohla vstát a dovedla ho na lavičku. „Opilec si na ni stále lehal a pak z ní spadl na zem a pomočil se. Na peróně přitom byli cestující, u kterých muž vzbudil veřejné pohoršení. Protože s ním nebyla možná domluva, kontaktovali pracovníci policii,“ uvedla mluvčí.

Na místě zasahovala i záchranná služba. Podle lékařky byl dotyčný v pořádku, jen silně intoxikovaný alkoholem. „Cizinec nadýchal 4,13 promile alkoholu. Putoval na kroměřížskou záchytnou stanici,“ dodala Javorková s tím, že kromě úhrady za pobyt muže čeká pokuta za přestupek proti veřejnému pořádku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x