Na Masters Of Rock bude připravena nová zábavní scéna

VIZOVICE - Už za několik dní se areál vizovické likérky promění v metalové městečko a vypukne zde 11. ročník největšího mezinárodního open - air rockového festivalu v České republice Masters Of Rock. Pořadatelé mimo jiné připravili pro návštěvníky zcela novou zábavní zónu, serveru Zlin.cz to uvedl ředitel pořádající agentury Pragokoncert Jiří Daron.

Během čtyřdenního festivalu se fanouškům představí více než 70 kapel z celého světa, kromě hudebních zážitků si však návštěvníci budou moci vychutnat i řadu zábavných programů a atrakcí. „Kromě exkurzí Likérky R. Jelínek s ochutnávkami a následném bungee jumpingu se letos poprvé budou moci zájemci vyřádit  v zábavní zóně Radegast Adrenalin Park,“ konstatoval Daron.

V parku budou k dispozici lezecká stěna, klouzačka, bungee running pro dvojice, kohoutí zápasy v ringu, moucha na zdi, silový buchar, tower building a další lákadla. Nebude chybět ani střelnice Buffalo Bill.

Pro příznivce tvrdé muziky je připraveno i několik soutěží. V rámci jedné z nich například čeká na vítěze kytara Fender vlastnoručně podepsaná jedním z nejlepších kytaristů světa Yngwie Malmsteenem.

Festival začíná ve čtvrtek a končí v neděli. Pořadatelé opět očekávají nápor lidí, festival si každoročně nenechá ujít kolem 25 tisíc fanoušků. České dráhy tradičně vypraví posilové vlaky, které zájemce do vizovického areálu dopraví.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x