Zlínskou knihovnu čeká stěhování

ZLÍN - Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně bude před svým dlouho očekávaným stěhováním otevřena už jen poslední tři dny, a to do pátku 12. července. Server Zlin.cz o tom informovala ředitelka knihovny Zdeňka Friedlová.

Stěhování ústřední knihovny potrvá od soboty 13. července do konce září. Nové zázemí najde knihovna v nových prostorách v 15. budově 14|15 Baťova institutu v bývalém svitovském areálu.

„Dobu výpůjček prodloužíme o dobu uzavření. Navíc si čtenáři na dobu uzavření mohou vypůjčit až 30 knih nebo jiných dokumentů z našeho fondu,“ poznamenala ředitelka knihovny. Rezervované knihy nevyzvednuté do uzavření hlavní knihovny budou pro vyzvednutí k dispozici od 15. do 26. července v Obvodní knihovně Jižní Svahy. V této knihovně bude také rozšířena nabídka denního tisku.

„Po dobu uzavření hlavní knihovny zůstanou v provozu obvodní knihovny na Jižních Svazích, Malenovicích a Dílech. Dále pobočky na území města Zlína. Knihovní průkazy platí i v obvodních knihovnách. V pobočkách bude čtenářům na základě předložení knihovního průkazu vyřízena registrace zdarma,“ dodala Friedlová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x