Nehoda dvou aut zkomplikovala dopravu mezi Zlínem a Vizovicemi

LÍPA - Ve zlínské části Lípa bourala ve středu dopoledne dvě osobní auta a nehoda značně zkomplikovala dopravu na frekventované silnici mezi Zlínem a Vizovicemi. Serveru Zlin.cz to řekl mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

Hasiči vyjeli ke kolizi kolem deváté hodiny. Ukázalo se, že na místě bouralo osobní auto Suzuki Jimmy a Škoda Favorit. Obě auta šoférovaly řidičky a obě po srážce utrpěly zranění. „Oběma zraněným poskytly lékařskou pomoc posádky dvou sanit zdravotnické záchranné služby,“ doplnil Netopil.

Hasiči zajistili místo nehody a provedli nezbytná protipožární opatření. „Vzhledem ke skutečnosti, že k nehodě došlo v době ranní dopravní špičky, byl provoz na hlavní komunikaci mezi Zlínem a Vizovicemi pro ostatní řidiče značně zkomplikován. Dopravu museli řídit policisté,“ dodal Netopil.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’15010′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚761‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚15010‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Mapa


Zobrazit místo Nehoda dvou aut zkomplikovala dopravu mezi Zlínem a Vizovicemi na větší mapě

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x