V Provodově řádí zloděj dámského spodního prádla

PROVODOV - Dámské kalhotky jsou terčem neznámého zloděje, který řádí v Provodově na Zlínsku. Server Zlin.cz o tom informoval policejní mluvčí Petr Jaroš.

Jedna z obyvatelek Provodova se obrátila na policisty z obvodního oddělení v Luhačovicích s tím, že jí někdo ukradl spodní prádlo. To se ztratilo během noci z prádelní šňůry v zahradě rodinného domu. V místech, kde se sušily patery kalhotky, zůstaly jen prádelní kolíčky. „Škoda není vysoká a možná by nad tím žena jen mávla rukou, ale nebylo to poprvé, co se jí ze zahrady prádlo ztratilo. Obdobně to dopadlo již před třemi týdny,“ podotkl Jaroš.

Policisté na místě navíc zjistili, že oznamovatelka není jedinou, která během posledních měsíců přišla o část spodního prádla. I další obyvatelky Provodova na svých prádelních šňůrách v minulosti postrádaly své kalhotky či plavky. „Policisté nyní po zloději pátrají a nabádají ženy, aby si prádlo sušily na místech pro pachatele těžce přístupných, například na balkonech či uvnitř domu,“ dodal Jaroš.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x