Slovácko: přípravy na Gambrinus ligu vrcholí

Slovácko - Apoel Nikosia, tedy nedávný účastník Ligy mistrů a mistr Kypru, 2:2. V generálce na Gambrinus ligu devátý tým loňského ročníku obstál. "Spíše ale výsledkově než herně," hodnotil zápas lakonicky trenér Svatopluk Habanec.

Branky domácího týmu, který se představil divákům ve Starém Městě na starém dobrém Širůchu, stříleli obránci Kuncl a Trousil, útočníci se tentokrát neprosadili.

V sobotu hraje Slovácko poslední přípravný duel proti druholigové Karviné rovněž ve Starém Městě. „Příležitost dostanou hráči, kteří mají po letní přípravě zatím do základní jedenáctky pro start ligy v Teplicích trochu dál,“ dává nahlédnout pod pokličku mluvčí klubu František Uhříček.

V úterý pak má Slovácko předligovou tiskovou konferenci a zatímco tváře trenéra Habance či ředitele Krejčího se asi přes léto moc nemění, zbrusu novou bude mít trávník hlavního stadionu. Ten si prohlédnou hráči i diváci naostro za dva týdny, kdy domácí budou hostit ve druhém kole Gambrinus ligy Jihlavu i se znalcem místních poměrů trenérem Františkem Komňackým.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x