Rockový festival završí Avantasia

VIZOVICE - Čtyřdenní festival Masters Of Rock vyvrcholí v neděli tříhodinovým koncertem kapely Avantasia. Je to úžasný projekt, plný energie, prohlásil na tiskové konferenci zakladatel projektu Tobias Sammet.

Avantasia připravila pro Masters Of Rock speciální vystoupení, na pódiu se vystřídá celá řada legendárních zpěváků, jako jsou třeba Michael Kiske (ex Helloween, Unisonic), Eric Martin (Mr. Big), Bob Catley (Magnum), Thomas Rettke (Heavens Gate) a další. Původně se měl mezi 12 účinkujícími představit i Ronnie Atkins (Pretty Maids), kvůli zranění ale nakonec nevystoupí.

„Jde o úžasný projekt, ze kterého prýští energie. Navíc když někdo nebude mít svůj den, v tak velkém počtu účinkujících se to ztratí,“ podotkl Sammet. Na žádné speciální efekty podle něj prostor nebude. „Je zbytečné riskovat, že někde něco shoří,“ vysvětlil Sammet.

Jeden z vystupujících Eric Martin navíc na tiskové konferenci před novináři prohlásil, že se příští rok opět chystá pracovat se skupinou Mr. Big. „Teď kvůli Avantasii na to nebyl čas, příští rok ale fanoušky opět potěšíme,“ dodal Eric Martin.

Metalová opera Avantasia Tobiase Sammeta začne úderem 21. hodiny.  Mimo jiné zazní osm písní z nového alba.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x