Blokové čištění ovlivní dočasně dopravu ve Zlíně

ZLÍN - Ve Zlíně se chystá blokové čištění a řidiči budou muset respektovat dočasné dopravní značky zakazující zastavení. Serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák.

Blokové čištění se bude týkat nejen silnic, ale i chodníků a asfaltových odstavných ploch. Potrvá vždy od osmi do 15 hodin. „Pro kompletní úklid chodníku i vozovky je nezbytně nutné, aby řidiči respektovali dopravní značky Zákaz zastavení, které budou v lokalitách umístěny vždy týden před termínem čištění. Při nerespektování dopravního značení může být jejich auto odtaženo,“ upozornil Dvořák. Dodržování zákazu zastavení v lokalitách dle harmonogramu blokového čištění budou kontrolovat strážníci Městské policie Zlín.

První blokové čištění se uksuteční ve středu 17. července v ulicích Budovatelská a Nad vývozem. Přesně o týden později se očisty dočkají ulice Javorová, SLunečná, Družstevní, Nad stráněmi a Obeciny I až VIII. Do ulic Obeciny IX až XIX vyrazí pracovníci Technických služeb Zlín poslední červencový den. Ulice A. Randýskové bude na programu 7. srpna, Kotěrova, Topolová a Na požáře 14. srpna, Padělky IX až Kúty u vody, Padělky VI, VI a Podvesná IV až X 21. srpna a v srpnu pak přijde na řadu ještě Podvesná XI až XVII. Úklid dalších ulic je v plánu až v září a říjnu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x