Čeští i zahraniční odborníci pohovoří ve Zlíně o řízení klastrů

ZLÍN - Fakulta managementu a ekonomiky Uiniverzity Tomáše Bati ve Zlíně pořádá v úterý a ve středu seminář na téma Řízení klastrů a jejich výkonnosti. Na semináři vystoupí řada významných českých i zahraničních odborníků, serveru Zlin.cz to sdělil Jan Malý z tiskového oddělení školy.

V úterý 16. července bude hostem Enric Pedros, manažer klastru FEMAC  ve Španělsku, držitel ocenění Cluster Management Excellence Labels Gold Award, který vystoupí na téma Klastr na cestě k evropské excelenci – zkušenosti manažera klastru.

Ve středu se uskuteční společné setkání zástupců akademické obce, státní správy a manažerů klastrů. Součástí tohoto setkání bude vystoupení uznávaných odborníků zabývajících se problematikou výkonnosti a excelence klastrů. „Cílem tohoto setkání je diskuze a projednání návrhu hodnocení výkonnostního potenciálu a excelence klastrů jako součásti metodik národní a regionální klastrové politiky, které v současné době fakulta managementu a ekonomiky připravuje k certifikaci v rámci grantu Technologické agentury ČR, program Omega. Diskuze se zúčastní Petr Zahradník, ekonomický expert a konzultant specializující se na problematiku Evropské unie, Pavla Břusková, prezidentka Národní klastrové asociace a Drahomíra Pavelková, děkanka Fakulty managementu a ekonomiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně,“ dodal Malý.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x