Otrokovice se promění v exotickou Hawai

OTROKOVICE - V Otrokovicích odstartují v pátek Otrokovické letní slavnosti a lidé se mohou těšit na zábavu ve stylu exotické Hawaie. Serveru Zlin.cz to řekla Barbora Janečková z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Festival potrvá do neděle 21. července a akce se uskuteční ve všech částech města. „Program Otrokovických letních slavností je velmi pestrý. V jeho rámci vystoupí například skupina MIG 21, chybět nebudou pivní slavnosti, řezbářské sympozium, přijede také kinematograf bratří Čadíků, k vidění budou vystoupení modelářů a složek Integrovaného záchranného systému,“ upřesnila Janečková.

Protože má festival heslo Přijeďte do Otrokovic, zažijte Hawai, budou pro návštěvníky připraveny hawaijské věnce, koktejly a restaurace s menu z těchto tichomořských ostrovů.

Během pátku vystoupí v park před Společenským domem od 17 hodin Blue Night, pak Darkil a ve 20 hodin ještě Kosovci. Kinematograf před poliklinikou bude v provozu od 21. 30 hodin.

V sobotu si lidé mohou zajít například na Štěrkoviště, kde se uskuteční Hawaijské letní hry. Nebudou chybět ani závody dračích lodí. V přístavišti bude každých 40 minut vyjíždět výletní loď a v parku v Kvítkovicích bude na programu řezbářské sympozium, přehlídka hasičských stříkaček i dětský pořad kouzelníka Hadaše. Před Společenským domem pak bude hudební program, v rámci kterého vystoupí například Jonah HEX, Neutrál, Arrhythmia, MIG 21, Nightwish revival.

V neděli bude účastníkům festivalu k dispozici přístaviště, na otrokovickém náměstí se uskuteční druhý ročník soutěže Otrokovické kutálení a odpoledne vystoupí v parku před Společenským domem Kučerovci.

„V případě výrazně nepříznivého počasí se hudební programy z parku před Společenským domem přesunou do prostor Otrokovické Besedy a program v Kvítkovicích se přesune do klubovny hasičské zbrojnice v Kvítkovicích,“ doplnila Janečková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x