Nová posila Slovácka Tomáš Rada: úvod ligy bude hodně důležitý

Teplice, Stínadla, neděle 21.července 2013. 17.00. Slovácko vstupuje do dalšího ročníku naší nejvyšší fotbalové soutěže. Premiérově v ostrém zápase i Tomáš Rada, největší letní posila klubu, který má za úkol skončit v první polovině tabulky.

Třicetiletý zkušený defenzivní záložník nebo obránce s bohatými zkušnostmi z Plzně, jinak ale Pražák křtěný Vltavou, odchovanec pražské Sparty, naposledy v dresu Jihlavy, kde hostoval coby kmenový hráč tureckého Sivasporu. Ve Slovácku podepsal na tři roky. A plesají nejen srdce fanoušků zpod Buchlova, možná ještě více fanynek.

Rada měří 188 centimetrů a kdyby…“kdyby nehrál fotbal, tak bych ho klidně viděla jako model, fakt krásný kluk,“ říká jedna z dívek, která chodí pravidelně do slováckého kotle. Ovšem Rada je na Slovácku opravdu z ryze sportovních důvodů a letní vášně dívek hasí už jen tím, že přichází s rodinou.

Je ten cíl umístit se do osmého místa reálný, liga je nabitá…

Samozřejmě je to reálné, je tu spousta výborných fotbalistů, věřím v to, má to jeden důležitý atribut, musíme dobře začít, hned zkraje soutěže, v Teplicích se, pokud vím, naposledy v březnu vyhrálo krásně 4:0, chceme tam bodovat i teď.

Pak přijede na zrenovovaný trávník Městského stadionu v Uherském Hradšiti Jihlava, tým, odkud Rada do Uherského Hradiště zamířil.

Bylo by skvělé vyhrát, v našich silách to určitě je, jak říkám, dobrý úvod by nahrál smělým cílům, ale v lize není slabý tým. I Jihlava je výborná, má kvalitní kádr i trenéra.

Slovácko vyhlásilo i novou herní koncepci, kombinančí fotbal.

Jaké to je pro defenzivního hráče, který má hlavně čelit nájezdům soupeře?

Já to tedy beru, trenér nechce ani ode mne žádné bezhlavé nakopávání, chceme být konstruktivní, hrát fotbal, na který se dá dívat. A za který se dávají body, nejlépe vždycky tři.

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’15100′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’71‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚15100‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x