VIDEO: Tahanice o zbraň policisty: nakonec pořádný zátah

Pořádné vzrušení zavládlo v jednom z barů v blízskosti autobusového nádraží v Otrokovicích. Do konfliktu se dvěma cizinci se tam v noci na neděli dostal policista. Dva muži mu při rozepři měli sebrat mobil a dokonce i pistoli.

Opravdu se to u nás odehrálo, ale zřejmě nahoře na diskotéce, já jsem byl tady dole za barem, byla tu obrovská spousta lidí,“ vysvětloval mladý barman. Incident je předmětem vyšetřování, objevila se i informace, že měl opilý policista ohrožovat pistolí lidi v podniku.

Případem se zabývá Generální inspekce bezpečnostních sborů, nemohu být konkrétní, ale jisté je, že opilí byli oba cizinci,“ sdělila krajská policejní mluvčí Jana Macalíková.

Případ se dále vyšetřuje, ale měl dohru. Jedna ze svědkyň uvedla, že brzy ráno viděla před vlastním podnikem i nedalekou ubytovnou Oáza zásahovou jednotku, policisty v kuklách.

Ti podle našich informací zasahovali proti zmíněným mužům a mají podezření, že právě oni jsou za nedávným přepadením banky.

Video

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’15106′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’72‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚15106‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Mapa


Zobrazit místo VIDEO: Tahanice o zbraň policisty: nakonec pořádný zátah na větší mapě

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x