Skupina Wishmasters si podmanila otrokovické publikum

OTROKOVICE – Písničky od finské skupiny Nightwish zazněly o víkendu na Otrokovických letních slavnostech v podání východočeské kapely Wishmasters. Jejich zpěvačka Iveta Suchánková nebyla výkonem daleko od originální Tarji Turunen, informovala server Zlin.cz mluvčí otrokovické radnice Lenka Krupková.

„Výkony skupiny Wishmasters byly takové, jako by do Otrokovic přijeli samotné členové Nightwish,“ smekla Krupková. Její slova potvrdilo i publikum, které tleskalo se zvednutýma rukama.

„Byli jsme přesvědčení, že v Otrokovicích bude výborná akce, ale takovou odezvu jsme nečekali,“ přiznal nadšeně kytarista a zpěvák kapely Martin Havel. Podle něj lze na koncertě zažít obrovskou energickou vlnu. „Vyšlete impuls a vrátí se v trojnásobné síle. Z takového koncertu máme radost my i diváci. V takové atmosféře je radost hrát,“ přiznal Havel.

Všichni skalní fanoušci čekali na oblíbenou skladbu The Phantom of the Opera. Ačkoliv je písnička nesmírně těžká, zpěvačka Iveta Suchánková nebyla podle mluvčí Krupkové daleko od originálu, který zpívá Tarja Turunen.

Kapela k hitům od Nightwish zahrála i vlastní skladby. Součástí vystoupení byla i pyroshow, při níž ohnivé plameny dosahovaly výšky až čtyř metrů. Celý koncert zakončil ohňostroj.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x