Ve valašskomeziříčské nemocnici se narodily tři děti ve stejný den jako britský následovník trůnu

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Stejným datem narození budou symbolicky navždy spojení s novým následovníkem britského trůnu hned tři děti, které se v pondělí narodily v Nemocnici Valašské Meziříčí. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí nemocnice Hana Szotkowská.

Časem narození se britskému princi nejvíce přiblížil malý Vítek, který přišel na svět těsně po 17. hodině. „Už delší dobu jsme s manželem šprýmovali a dohadovali se, kdo se narodí dříve, jestli anglický princ, nebo naše malé princátko. Ještě ráno jsme žertovali, že dáme jeho výsosti přednost, ale nakonec se nám Vítek narodil už po 17. hodině, takže byl první,“ řekla matka Zuzana Rivcová.

Spolu s manželem Jakubem zrovna vybrala synkovi nastávající nevěstu. „Kolegyně z dětského oddělení čeká brzy taky miminko a bude to holčička, takže to máš náš Vítek na rozdíl od prince už zařízené,“ podotkla s úsměvem matka.

Během pondělí přišli na svět i Lukáš a Barbora. Valašskomeziříčská porodnice patří mezi vyhledávané, o čemž svědčí fakt, že každý rok porodí přes 800 dětí. Loni se tam narodilo celkem 856 miminek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x