Ve Valašských Kloboukách se chystají na bleší trh

VALAŠSKÉ KLOBOUKY - Klobucké hospodářské trhy uspořádají v pátek 2. srpna speciální bleší prodej, při němž může kdokoli nabídnout použité či nové věci, které už nepotřebuje. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí valašskokloboucké radnice Lenka Zvonková.

Typu sortimentu se meze nekladou, a tak mohou lidé přinášet předměty ze svých domácností, zahrad, sklepů, půd i dílen. Ať už půjde o knihy, hračky, sběratelské cennosti, kuchyňské vybavení, šatstvo, nábytek, bytové doplňky či pracovní nástroje, mohou se zde pro nakupující objevit neuvěřitelné kousky výjimečné hodnoty.

„Bleší trh se při své loňské premiéře v rámci Klobuckých hospodářských trhů stal příjemným místem, kde se lidé setkávali a často si také vyprávěli příběhy, které se k nabízeným věcem vázaly. Budeme velmi rádi, když se nám letos podaří navodit stejnou atmosféru a přilákat ještě více prodejců i nakupujících,“ řekla pořadatelka Radka Brtišová. Zájemci o prodej nejsou ničím limitováni, jedinou podmínkou je přihlášení na telefonu 733 131 655 do středy 31. července, aby bylo možné zajistit pro účastníky dostatek stolů.

Pro bleší trh bude před Starou radnicí vyčleněn speciální prostor. Vedle tohoto výprodeje drobných prodejců bude probíhat také klasický hospodářský trh s tradiční nabídkou farmářské zeleniny, ovoce, sýrů, pečiva a dalších regionálních produktů. Příležitost k nákupu budou mít návštěvníci trhů od 12 do 17 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x