Odbavovací systém zvýší obyvatelům Zlína komfort

ZLÍN - Zlínská radnice se rozhodla rozšířit komfort služeb pro občany, a to prostřednictvím odbavovacího systému. Serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák.

Elektronický odbavovací systém mají lidé k dispozici hned na několika přepážkových pracovištích a jejich počet průběžně narůstá. Systém zajistí plynulé odbavování i zkrácení čekací doby.

V současné době mohou lidé využívat odbavovací systém v budově v Prštném na ulici L. Váchy 602. „Konkrétně na pracovištích občanských průkazů, cestovních dokladů, řidičských průkazů a v agendě evidence vozidel,“ upřesnil Antonín Šrajer, vedoucí odboru občansko – správních agend magistrátu. Instalován je také na radnici na náměstí Míru na pracovišti ověřování a v budově na Zarámí 4421 pro agendy živnostenského a zemědělského podnikání a taxislužby.

Kromě standardního odbavení prostřednictvím dotykových displejů a informačních panelů umožňuje odbavovací systém elektronicky se objednat prostřednictvím webových stránek města. „Rovněž lze prostřednictvím dalšího odkazu – Monitoring zjistit aktuální stav v obsazenosti jednotlivých přepážek a počet občanů ve frontě na obsloužení,“ doplnila Naděžda Hasíková, vedoucí odboru živnostenského magistrátu. Na webu lze rovněž zjistit, zda je již připraven k vyzvednutí hotový občanský průkaz, cestovní doklad, či řidičský průkaz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x