Policisté objíždějí koupaliště

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Policisté z Uherskohradišťska se rozhodli z preventivních důvodů objíždět koupaliště v regionu, aby návštěvníky upozornili na možné krádeže osobních věcí. Serveru Zlin.cz to oznámila policejní mluvčí Milena Šabatová.

Tentokrát vyjeli do terénu policisté z Uherského Hradiště a Bojkovic. „Upozorňovali jsme návštěvníky, aby si na koupaliště nebrali žádné cennosti, mobilní telefony, peněženky, platební karty a vyšší částky peněz. A pokud nejsou na koupalištích uzamykatelné skříňky, aby měli své věci neustále pod dohledem,“ podotkla Šabatová.

Na obezřetnost byli upozorněni i ti, kteří přijeli na koupaliště na kole, nebo autem. Prozatím policisté oslovili návštěvníky ve Starém Hrozenkově, v Bojkovicích a v Nezdenicích.

Krádeže na koupalištích evidují policisté každoročně. Mnohdy stačí doslova chvilka a návštěvníci přijdou o telefony, ale i celé peněženky. Jeden muž si peněženku schoval do boty a přišel jak o ni, tak i o boty. Jinde zase dvě dívky přišly o veškeré věci, nejen peníze, ale i o oblečení.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x