Slovácko má novou posilu. Z Olomouce přichází útočník Jakub Petr

Hledali, hledali, až, snad, našli. Po zranění klíčového útočníka Libora Doška, který bude mimo hru ještě několik týdnů, přichází posílit do konce sezóny zatím formou hostování 1.FC Slovácko Jakub Petr z olomoucké Sigmy, kde poslední dobou dostával málo příležitostí od trenéra Kotůlka a vlastně tak věren svému příjmení držel "Černého Petra."

Bývalý mladežnický reprezentant má za sebou 101 startů v naší nejvyšší soutěži, k Doškovým 199 centimetrům mu sice 13 chybí, ale i tak by měl být hlavní údernou silou útoku.

Útočná fáze nás momentálně trápí, Jakub je hotovým hráčem, jsem rád, že jsme mohli angažovat právě jeho,“ říká trenér Svatopluk Habanec.

„Musím přiznat, že jsem byl a ještě trochu jsem ze změny dresu nervozní, je to ale pro mne nová výzva o šanci se samozřejmě ze všech sil poperu,“ hlásil po tréninku v obrovské výhni důrazný forvard.

O tom, zda nastoupí už k sobotnímu duelu na domácím trávníku proti silné Mladé Boleslavi, se rozhodne zřejmě až v den utkání, agilní útočník zatím v nové sezóně Slovácku chybí, góly zatím stříleli spíše hráči zadních vojů. 

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’15175′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’77‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚15175‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x