V Napajedlích bude farmářský trh

ZLÍN - Farmářský a řemeslný trh bude možné navštívit v sobotu na Masarykově náměstí v Napajedlech, začne v osm ráno a potrvá do 16 hodin. Serveru Zlin.cz to uvedla Barbora Janečková z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Na trhu bude možné zakoupit vše od domácích potravin až po rozmanité ruční výrobky. Nebudou chybět sazenice, čerstvé i sušené bylinky, koření a sezonní zelenina. Těšit se lze také na frgály, kozí sýry, domácí uzeniny, víno z černého rybízu, domácí bzenecké pivo a mnoho dalšího.

„Bude zde také bohatá nabídka občerstvení, stánek Pěstuj a vyměňuj, kde mohou zájemci sdílet své zahrádkářské výpěstky či rady a také výborný kompost pro zahrádky. Řemeslný trh bude zaměřen na tradiční řemesla i s ukázkou tvorbyy výrobků,“ doplnila Janečková.

Pozvánkou na odpolední program bude vystoupení valašského souboru Bača z Valašského Meziříčí. Na Farmářský a řemeslný trh bude volně navazovat setkání folklorních souborů tří národopisných oblastí Slovácka, Valašska a Hané Moravské chodníčky v 16 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x