Na Valašské folkrockování dorazí Kubišová i Mig 21

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Festival Valašské folkrockování se uskuteční v sobotu 10. srpna v amfiteátru Na Stráni v Rožnově pod Radhoštěm. Koncert začíná v 18 hodin večer a závěr organizátoři plánují po půlnoci, serveru Zlin.cz to oznámila Barbora Janečková z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

„Návštěvníci se mají na co těšit. Čeká je pohodová atmosféra v krásném prostředí amfiteátru, kde jim zahrají a zazpívají skvělí hudebníci, připraveny budou valašské speciality a určitě se diváci na místě potkají se spoustou kamarádů a známých,“ pozvala na open air festival Lenka Vičarová, ředitelka pořadatelského T klubu z Rožnova pod Radhoštěm.

V rámci programu vystoupí jako první  Marta Kubišová s kapelou Karla Štolby, která zahraje na Valašsku úplně poprvé. Ve tři čtvrtě na osm ji na pódiu vystřídá kytarový mág Michal Pavlíček, který se svým triem představí skladby z nového alba Srdeční záležitosti. Kapelou, která se představí o půl desáté večer, je Gang Ala Basta. „Věřím, že až začneme, bude už po setmění. Nejraději totiž hraji naši atmosférickou hudbu za tmy,“ podotkl Michal Pavlíček mladší. Závěr festivalu bude patřit kapele Mig 21. Její koncert začíná o půl dvanácté v noci. „Když se řekne Valašsko, vybaví se nám hornatá oblast a svébytný národopisný i kulturní region. A kromě toho dobrá slivovice. Takže se do skanzenu těšíme,“ přiznal kytarista Mig 21 Tomáš Polák.

Vstupné stojí v předprodeji 270 korun, na místě pak lidé zaplatí 330 korun. Děti do sedmi let mají vstup zdarma, školáky od sedmi do 12 let pak lístek přijde na 80 korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x