Fotbalový zmar. Slovácko podlehlo Mladé Boleslavi 0:2

Ne, tohle se opravdu nepovedlo. V týdnu se po porážce v Jablonci ozývaly kvůli mdlému výkonu v kabině Slovácka hromy z úst trenéra Habance, ale zlepšený výkon se v duelu 4. kola Gambrinus ligy proti Mladé Boleslavi rozhodně nekonal. Porážka z domácího hřiště 0:2 bolí a je zasloužená.

Už po čtvrthodině hry se dostal do šance hostující Chramosta, nastřelil ale v tísni jen tyč Melichárkovy branky. Hlavička agilního kapitána domácích Trousila do boční sítě byla jednou z mála příležitostí slováckého výběru.

To hosté byli za chviličku v gólové euforii, v 19. minutě prostřelil vše, co mu stálo v cestě, bosenský záložník ve službách Středočechů Ščuk.

Místo vyrovnání přišla řada chyb domácích ve druhém poločase, hosté mohli několikrát potrestat liknavost bílých, nepovedlo se to třeba Štajnerovi. I tak ale uhodilo podruhé v neprospěch Hradišťanů. Gól, který vstřelil Kysela prudkou ranou v 72.minutě, byl skutečně výstavní.

Do konce se už nezměnilo nic, Slovácko má jen tři body a v tabulce je hodně dole. Vybřednout z nepohody zkusí v příštím kole ve vršovickém Ďolíčku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x