Kopl policistu do tváře

KUNOVICE - V policejní cele skončil muž (33) z Kunovic, který kopem zaútočil na policistu. Serveru Zlin.cz to uvedl policejní mluvčí Aleš Mergental.

Muž nejprve chodil v Kunovicích po silnici a bouchal do projíždějících aut. S přivolanou policejní hlídkou odmítal spolupracovat, nepředložil doklady a vulgárně nadával. Proto se policisté rozhodli nasadit mu pouta a předvést na služebnu.

Po výslechu ho hlídka odvezla na ošetření do nemocnice. „Po ukončení vyšetření, když muž ležel na lehátku, mu policisté opět nasazovali pouta. Zadržený se bránil, proto jeden z policistů mu přikládal pouta a druhý držel jeho nohy, aby mu zabránil případnému kopnutí. Když pouta nasadili, druhý z policistů pouštěl mužovy nohy a napřimoval se. Po jejich uvolnění ležící muž prudce kopl vysoko nad sebe a silně zasáhl policistu do hlavy,“ podotkl Mergental

Agresor putoval zpět na policejní oddělení a do cely. Policisté tak s ním neřešili pouze přestupek v dopravě, ale také podezření ze spáchání trestného činu násilí proti úřední osobě. Nyní mu hrozí až čtyři roky vězení. „Napadený policista naštěstí vyvázl jen s pohmožděním hlavy v oblasti spánku,“ doplnil Mergental.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x