Policie hledá řidiče, který zachytil chodce a ujel

VELETINY - Policisté vyhlásili pátrání po neznámém řidiči, který na cestě mezi Veletinami a Podolím zachytil chodce a z místa nehody ujel. Serveru Zlin.cz to oznámila policejní mluvčí Milena Šabatová.

Událost se stala uplynulý víkend v sobotu kolem 23. hodiny. „Toho večera pětatřicetiletý muž vypil pár piv v hospodě ve Veletinách a rozhodl se, že půjde za kamarádem do Podolí po staré cestě nad benzinkou. Ve chvíli, kdy po této cestě šel, sjíždělo z kopce auto, které muže oslnilo dálkovými světly a pravděpodobně o něj zachytilo zrcátkem. Muž spadl na kamenitou cestu, kde zůstal ležet. Řidič auta nezastavil a pokračoval dál v jízdě,“ upřesnila Šabatová.

Sraženému chodci první pomoc poskytl až projíždějící řidič, který ho viděl ležet na cestě. Zranění muže si vyžádalo lékařské ošetření a následnou hospitalizaci v uherskohradišťské nemocnici. „Policie vyzývá případné svědky, pokud má někdo jakékoli informace k této dopravní nehodě, aby je oznámil na nejbližší policejní oddělení, případně aby zavolal na linku 158,“ uzavřela Šabatová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x