Úvod přípravy zlínských hokejistů: ke spokojenosti zatím daleko

Dvě utkání, dva vstřelené góly, sedm obdržených. Zatím na samý úvod sezóny rozhodně žádný důvod ke spokojenosti. Ale stejně tak k rozladění. Zatím dostávají ve zlínské sestavě hojně příležitost mladí uchazeči o dres a výsledky naštěstí nehrají žádnou roli.

Po úvodní domácí porážce se slovenskou Skalicí, kterou vede Josef Turek mající zkušenosti i ze Zlína, přišla další prohra v přípravě na ledě Vítkovic. Ani ta nemohla potěšit, byť příprava teprve začíná. Porážka 2:5 je ale přes svou nedůležitost určitě povelem ke zbystření a vylepšení dosavadní bilance.

Teď nás čeká nabitý program, tři utkání ve třech dnech, nemělo by cenu stavět kompletní kádr hned na úvod, ale trenčínský Rona cup už svou důležitost má,“ říká trenér Vlach, který v utkání ve Vítkovicích nechal odpočívat třeba Balaštíka, Čajánka, Marušáka či Filipa Čecha.

Právě otec posledně jmenovaného, zkušený trenér a bývalý extraligový hráč Zdeněk pronesl větu se zajímavou úvahou. „Vždycky, když jsme začali přípravu porážkami, hráli jsme v závěru sezóny o medaile.“

Zlínské Berany teď ve čtvrtek, v pátek a v sobotu čekají na ledě trenčínského zimního stadionu na tradičním Rona cupu postupně slovenští extrlaigisté Skalica, Košice a Trenčín, v úterý pak hraje další přípravu v Třinci. Půjde o pomyslnou odvetu za semifinálový boj zjara letošního roku, v něm, jak známo, vyhráli Zlínští 4:2 na zápasy a proklestili si cestu do boje o zlato. O ně přišli až v nervydrásajícím souboji s Plzní v prodloužení sedmizápasové série.

Na Rona cupu u sousedů v Trenčíně získali zlínští hokejisté prvenství hned dvakrát.

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’15214′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’85‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚15214‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x