Mateřská škola v Luční ulici hledá nové vedení

ZLÍN - Zlínský magistrát vyhlásil konkurs na místo ředitele či ředitelky Mateřské školy ve zlínské Luční ulici. Serveru Zlin.cz to uvedl mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák.

Zájemci musejí mít pedagogické vzdělání, znalost problematiky organizace a řízení ve školství, být komunikativní s důrazem na týmovou práci a základním předpokladem je i morální bezúhonnost. „K přihlášce je nutné doložit originály nebo úředně ověřené kopie několika dokladů a příloh, například o požadované odborné kvalifikaci, v případě VŠ vzdělání diplom i vysvědčení, o celém průběhu zaměstnání a délce praxe potvrzený posledním zaměstnavatelem, strukturovaný (ne evropský) životopis, koncepci dalšího rozvoje školy o minimálním rozsahu tří stran formátu A4, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší tří měsíců či lékařské potvrzení o zdravotní způsobilosti k výkonu dané funkce ne starší dvou měsíců,“ upřesnil Dvořák.

Pokud zájemci budou chtít poslat přihlášku do konkursu poštou, podací razítko musí být nejpozději s datem 6. září. Pokud uchazeči přinesou přihlášku osobně do podatelny magistrátu, mohou tak učinit nejpozději do 9. září do 12 hodin. Obálka musí být označena Ředitel/ředitelka mateřské školy a nápisem Neotevírat.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x