Vizovické Trnkobraní nabídne švestkové knedlíky, hudbu i zábavu pro děti

VIZOVICE - Vizovické Trnkobraní, populární festival plný zábavy, hudby a pojídání švestkových knedlíků, se blíží. Uskuteční se v pátek 23. a sobotu 24. srpna a půjde už o 46. ročník, serveru Zlin.cz to oznámila Barbora Janečková z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Hlavní část programu se tradičně uskuteční v areálu likérky Rudolf Jelínek.

Návštěvníci se mohou těšit na hvězdy české a slovenské hudební scény, jako jsou kapely Kryštof, Chinaski, No Name, UDG, Charlie Straight, Pražský výběr nebo Čechomor. K hudebnímu programu letos nově přibude také program divadelní, v němž vystoupí Politické divadlo Báry Polákové, skeče HBO Na stojáka či beatboxera En.dru.

Užít si budou moci i děti, pro které vystoupí královéhradecké Divadlo Drak a ostravské Divadlo loutek.

„Novinkou letošního ročníku festivalu je kinokavárna promítající filmy s odlehčenou, letní a hudební tématikou, mezi jinými například Rok ďábla, Indiánské léto či Polski film,“ doplnila Janečková.

Od festivalového ruchu si budou moci návštěvníci odpočinout u autorského čtení spisovatelky Dory Čechovy z jejího povídkového debutu Nechtěl jsem být Leninem. Ochuzeni nezůstanou ani příznivci souboje v pojídání švestkových knedlíků – tradiční klání knedlíkových jedlíků se tentokrát uskuteční v sobotu krátce po poledni.

Vstupenky na Vizovické Trnkobraní 2013 je možné zakoupit v předprodeji v síti Ticketstream. Další informace k festivalu  www.vizovicketrnkobrani.cz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x