V Rožnově se srazilo pět aut

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - V Rožnově pod Radhoštěm se stala v pondělí odpoledne hromadná nehoda pěti aut. Při kolizi se jednomu z aut poškodila nádrž LPG a do okoloí začal unikat plyn, serveru Zlin.cz to uvedl mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

Nehoda zcela zablokovala komunikaci v obou směrech. Tři nabouraná vozidla v jednom směru a nákladní souprava s dalším osobním vozidlem ve směru druhém, to byl obrázek, který se naskytnul zasahujícím hasičům a posádkám sanit zdravotnické záchranné služby.

„Nehoda se naštěstí obešla jen poškozením karoserií. Dvě zranění účastníků nehody byla hodnocena spíše jako lehčí,“ doplnil Netopil.

Komplikací zásahu jednotek však bylo poškození nádrže LPG jednoho z vozidel, kdy došlo k úniku plynu do okolí. „Provedeným měřením jsme zjistili, že koncentrace plynu není nebezpečná. Hasiči proto nechali nádrž samovolně odvětrat,“ dodal Netopil.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’15239′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚790‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚15239‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x