Opilá žena útočila na manžela půllitrem i nožem

NAPAJEDLA - V policejní cele skončila žena z Napajedel, která v opilosti napadala svého manžela pivní sklenicí a nožem. Navíc nyní nesmí po dobu deseti dnů domů, serveru Zlin.cz to uvedl policejní mluvčí Petr Jaroš.

Manželé spolu odjeli do nedalekých Otrokovic na diskotéku. Tam však, zřejmě i vlivem vypitého alkoholu, začal vzájemný konflikt, během něhož žena usedla do vozidla taxi a odjela. Její manžel zanedlouho také odjel domů, tam však zjistil, že jeho choť ještě nedorazila. Párkrát se to ale už stalo, proto tomu nepřikládal žádnou váhu a šel spát. Manželka se vrátila až ráno a muže probudila hurónským křikem. Ten vstal a odešel do kuchyně, což však manželku ještě více rozezlilo, a tak přitvrdila. Vzala do ruky nůž a snažila se muže bodnout.

„Její partner útok odvrátil, nůž jí z ruky vytrhnul a chtěl opět odejít z blízkosti běsnící ženy. Tím však atak neskončil. Za chvíli přiletěl na jeho hlavu prázdný půllitr a hned po něm opět udeřila manželka s nožem v ruce. I tentokrát se napadený muž ubránil, avšak nyní již zatelefonoval na linku 158 a požádal o pomoc,“ upřesnil Jaroš.

Opilá žena skončila v policejní cele a je podezřelá ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví ve stadiu pokusu. Za to jí v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na tři roky. Domů navíc po dobu deseti dnů nesmí, jelikož ji policisté ze společného obydlí vykázali.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x