Sledujte Vizovické Trnkobraní na naší webkameře

Opět pro Vás připravujeme speciální online webkameru, která bude snímat aktuální dění u hlavní stage na Vizovickém trnkobraní 2013, které se uskuteční v pátek 23. a sobotu 24. srpna. Webkameru budete moci sledovat po celou dobu našlapaného programu mezi našimi ostatními webkamerami.

Hudební program festivalu Vizovické Trnkobraní se bude odehrávat v pátek i v sobotu na dvou hlavních pódiích Starobrno stage a Rudolf Jelínek stage. V pátek začne program v 17 hodin, v průběhu odpoledne a večera se představí kapely Kryštof, Pražský výběr, Visací zámek, UDG, Rybičky 48, Nebe a program uzavře Charlie Straight. V sobotu se areál rozezní již v 11 hodin, návštěvníci se můžou těšit na hvězdné obsazení v čele s No Name, Miro Žbirkou, Davidem Kollerem, Chinaski či Čechomorem, dále pak na Xindla X, Dilated, Portless, Xaviera Baumaxu, Sto zvířat, Koblížky, Fleret, Vypsanou Fixu a Kosovce.

Vstupenky a permanentky na páteční a sobotní program Vizovického Trnkobraní je možné ještě dnes zakoupit v předprodeji v síti Ticketstream za zvýhodněnou cenu: jednodenní vstupenka stojí 330 korun (na místě 380 korun), permanentka na oba dny 590 korun (na místě 660 korun), vstupné pro děti k zakoupení na místě za 180 korun, děti do výšky 1 m v doprovodu rodičů mají vstup zdarma.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x