Vizovické Trnkobraní završí folklorní program města

VIZOVICE - Třídenní festival Vizovické Trnkobraní bude v neděli patřit folklornímu programu, který pořádá samotné město Vizovice. Serveru Zlin.cz to uvedla Barbora Janečková z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Zábava se z areálu vizovické likérky přesune na pódium za místní sokolovnou a lidé se mohou přijít pobavit zcela zdarma. Celodenní program představující tradiční, foklorní, lokální a dětská umělecká uskupení,  začne již v 10 hodin dopoledne.

„Vystoupí zde například folklorní soubor Vizovjánek, cimbálovka Vizovský Jurášek a Vincůch, dechovka Miklovci, dětský folklorní soubor Děcka z Buchlovic či folklorní soubor Vlčnovjan s cimbálovou muzikou Čardáš a další,“ podotkla Janečková.

Dům dětí a mládeže Zvonek Vizovice představí tanečně-dramatické pásmo složené z orientálních tanců, aerobiku a opery Budulínek. V průběhu odpoledne pak na účastníky čeká koncert kapely Brouci band – The Beatles revival band, Jiří Schelinger revival band a program zpestří show mažoretek Sdružení dechového orchestru mladých Zlín. Na místě bude také letní kino, skákací hrad, malování na obličej, stánky s řemesly a další aktivity.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x