Karel Šíp přiveze do Zlína Všechnopartičku

Pořad Karla Šípa tentokrát s jediným hostem - Josefem Náhlovským. Ve volném dialogu proberou jeho umělecké začátky, zážitky ze studentských let, společně pohovoří o sportovních aktivitách, proberou i cesty do zahraničí opředené veselými historkami. Tento improvizovaný pořad volně navazuje svým stylem na televizní Všechnopárty.

Již 24. 10. 2013 vystoupíte se svým zábavným pořadem ve Velkém kině ve Zlíně ? Na co se mohou diváci těšit ?
Každopádně na veselé vyprávění nejrůznějších zážitků ze života nás obou. Do pořadu také zapojíme diváky.

Jak vznikl název ,, Všechnopartička “ ?
TV pořad se jmenuje Všechnopárty, tohle je jeho takové mini vydání, protože místo tří hostů zpovídám jenom jednoho – Josefa Náhlovského.

Jak dlouho již spolupracujete s panem Náhlovským, jak vzniklo toto spojení ?
Já byl dlouho zvyklý působit na jevišti vždy v nějaké dvojici a s Pepou si v tomhle směru rozumíme, jsme naladěni na stejnou vlnu humoru. Naše spolupráce trvá zhruba 7, 8 let.

Jak jste prožil léto, odpočinul jste si ?
Celé léto jsem trávil na chatě poblíž Karlštejna, takže jsem maximálně zrelaxoval. S rodinou jsme si dali kromě toho 10 dní na ostrově Kos.

Diváci znají Vaší televizní show Všechnopárty, kolik hostů už se v pořadu vystřídalo a na kterého nejraději vzpomínáte ?
Hosty spočítané nemám, nevedu si žádné statistiky. Pořad trvá skoro 8 let, myslím, že se blížíme ke třístému vydání, ale ani to přesně nevím. Těžko se mi vybírá jeden jediný host, který byl v mých vzpomínkách výrazně vyčníval. Je jich víc.

Jak se těšíte k nám do Zlína ?
Zatímco mnoho měst v republice navštěvujeme pravidelně, ve Zlíně, nevím proč, jsme určitě nebyli mnoho let. Vlastně si ani nevzpomínám, kdy naposled. Takže tím víc se těším.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x