Ženu na Hradišťsku chtěl znásilnit kamarád, dopadla ho policie

UHERSKOHRADIŠŤSKO – Až pětileté vězení hrozí za pokus znásilnění jednadvacetiletému muži, jenž v jedné z obcí na Uherskohradišťku vylákal do odlehlého prostředí kamarádku a tam ji povalil na zem. Skončil v policejní cele, informoval server Zlin.cz policejní mluvčí Aleš Mergental.

Dívka byla na zábavě s kamarády před dvěma týdny, ale policie o případu informovala až nyní. Ke skupině se přidal onen muž. „Dívka ho dobře znala a dali se spolu do řeči a nabízel jí, že jí pomůže sehnat práci,“ uvedl Mergental s tím, že mladík byl sice nezaměstnaný, ale chlubil se vysokým výdělkem.

Na ženu dokonce nastražil past. Vylákal ji totiž ven ze zábavy pod záminkou, že jdou na schůzku se zprostředkovatelem práce. „Když byli dál, povalil ji na zem a zalehl. Vyhrožoval jí, že jestli bude křičet, zabije ji,“ řekl Mergental.

Muž chtěl pak jít ještě dál do tmy. Povolil sevření a dívka se mu vysmekla. „Utekla za přáteli a zavolali policii. Muže jsme dopadli a umístili do cely. Bude se zpovídat ze znásilnění ve stadiu pokusu. Žena vyšla ze všeho bez újmy,“ dodal.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x