Barum Czech Rally ovlivní i expozice institutu

ZLÍN - Motoristická soutěž Barum Czech Rally neovlivní v pátek jen dopravu ve městě, ale i provoz 14|15 Baťova institutu. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí institutu Michaela Mitáčková.

„Kvůli bezpečnosti a bezproblémovému průběhu městské rychlostní zkoušky uzavřeme všechny expozice již v 17.30 hodin, nikoliv v tradičních 18 hodin,“ upřesnila Mitáčková.

Okolí 14|15 Baťova institutu se zcela pro dopravu uzavře v 17.45 hodin, kdy se na silnicích v okolí uskuteční různé závody motoristického klání Barum Czech Rally Zlín 2013.

Návštěvníci mohou svá auta parkovat v areálu a poblíž budov 14 a 15 pouze do 17 hodin. Ve stejnou dobu se uzavře i podzemní parkoviště pod náměstíčkem 14|15 Baťova institutu a znovu se otevře až v sobotu 31. srpna v sedm hodin ráno. Po celou dobu nebude možný přístup do podzemního parkoviště.

„Všem lidem se za tyto komplikace omlouváme a zároveň jim doporučujeme, aby si své vozy zaparkovali nebo přeparkovali mimo okolí budov našeho institutu a celé trasy městské rychlostní zkoušky,“ řekla ředitelka institutu Lenka Struhárová-Jančaříková.

Expozice Muzea jihovýchodní Moravy a Krajské galerie výtvarného umění budou přístupné do 17.30 hodin. Recepční všechny návštěvníky upozorní na to, že se komunikace v 17.45 hodin uzavírá. Vstup na náměstíčko i do budovy 14 a 15 bude po dobu konání městské rychlostní zkoušky veřejnosti znemožněn. Tato opatření bude hlídat posílená ostraha.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x