Živé náměstí se s prázdninami rozloučí až v prvním školním týdnu

ZLÍN - Program nazvaný Živé náměstí vstupuje ve Zlíně do své podzimní části  a v pátek 6. září nabídne zábavu celým rodinám, uskuteční se tu akce nazvaná Startujeme... zamáváme prázdninám. Server Zlin.cz o tom informoval mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák.

Program začne v 15 hodin a potrvá tři hodiny, zúčastnit se ho bude možné na náměstí Míru a v Parku Komenského.

„Zkusíme dětem zpříjemnit návrat do školy. Program je opravdu pestrý, a proto věříme, že se všichni pobaví,“ prohlásil náměstek primátora Ondřej Běták, který je autorem projektu Živé náměstí.

Malí i velcí návštěvníci se mohou těšit například na trampolínky, koloběžky a odrážela, autíčka a motokáry, bude se malovat na obličeje, chybět nebude skákací hrad, vystoupení mají připravené Tenisový klub Zlín a hasiči. „Vyzkoušet si bude možné i lanové centrum a horolezeckou stěnu, je toho opravdu hodně. Pro děti budou nealkoholické nápoje zdarma,“ doplnila Martina Lerlová, spolupořadatelka Živého náměstí.

V průběhu září se v rámci Živého náměstí uskuteční ještě Kejklířský jarmark, v listopadu bude Dýňová slavnost a v prosinci Rozsvícení vánočního stromu – adventní čas a Vánoční jarmark.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x