Na městském webu odstartuje další díl soutěže Den s primátorem

ZLÍN - Soutěž Den s primátorem už brzy vstoupí do třetího dílu, soutěžící mohou od pondělí 2. září opět odpovídat prostřednictvím speciálního banneru, který bude umístěný na úvodní straně městského webu www.zlin.eu. Serveru Zlin.cz to řekl mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák.

Kdo bude chtít strávit s Miroslavem Adámkem část jeho pracovního dne, musí správně zodpovědět tři položené otázky a mít štěstí při losování. Správné odpovědi jsou ukryté v článcích, které byly na městském webu už dříve publikovány. Vepisovat do banneru je bude možné až do neděle 15. září. „Předpokládám, že pozorní čtenáři našeho webu nebudou mít s nalezením správných odpovědí žádný problém,“ svěřil se Miroslav Adámek.

Kromě odpovědí bude nutné připsat do banneru i telefonický kontakt. „To proto, abychom se mohli s výhercem spojit a dohodnout se s ním na dni, jehož část stráví s panem primátorem,“ vysvětlil Zdeněk Dvořák.

Nová soutěž je určena pro veřejnost. Zaměstnanci radnice a jejich rodinní příslušníci se jí zúčastnit nesmějí. K setkání Miroslava Adámka s vítězem by mělo dojít ve druhé polovině září. „Program přizpůsobíme možnostem výherce. Je nám jasné, že většina lidí chodí přes den do práce, budeme se proto domlouvat s každým vítězem individuálně. Věřím, že si čas pro naše setkání vždy najdeme,“ uvedl primátor.

Soutěž odstartovala letos v lednu, v rámci prvního dílu přišlo 15 správných odpovědí. Vylosovaný vítěz, kterým byl Martin Žilinský ze Zlína, se setkal s Miroslavem Adámkem a poté si prohlédl zázemí hokejistů PSG Zlín. V rámci druhého dílu dorazilo 16 správných odpovědí a vítězové byli dva: děti ze Základní školy Vidče na Vsetínsku a Stanislava Pavlíková ze Zlína. Výhra jim mimo jiné umožnila prožít zajímavý program v rámci 53.Zlín Film Festivalu.

Primátor Miroslav Adámek očekává od soutěže dva přínosy: další otevření radnice vůči veřejnosti a zlepšení informovanosti o činnosti města prostřednictvím městského webu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x