Den otevřených dveří pro fanoušky PSG Zlín proběhne již tento pátek 6. září

ZLÍN - Hokejový klub PSG Zlín pořádá v pátek 6. září 2013 od 17 hodin v prostorách zimního stadionu Luďka Čajky Den otevřených dveří pro fanoušky a širokou veřejnost. Akce se koná bezmála týden před zahájením extraligové sezony, kdy v prvním kole zavítají hráči PSG na led Litvínova. Fanoušci budou mít po celou dobu akce možnost se setkat se všemi hráči, získat jejich autogramy, vyfotit se s nimi a popovídat si nejen o hokeji. Předměty a další věci pro podpisy si mohou přinést nebo zakoupit ve fanshopech, kde bude představena zcela nová kolekce fan věcí.

Program Dne otevřených dveří začíná v 17 hodin jednotlivým představením hráčů pro nadcházející extraligovou sezonu, poté bude následovat představení zcela nového dresu a následně moderátor vyzpovídá prvního trenéra Rostislava Vlacha a kapitána Petra Čajánka. „V této souvislosti prosíme, aby se diváci shromaždovali na tribunách nad trestnou lavicí, zde se bude nacházet hlavní stan fanklubu, jelikož hráči budou vyjíždět z kabiny čelem k fanouškům a i rozhovory se budou orientovat na zmíněnou stranu, tedy nad trestnou lavici,“ uvedl Tomáš Melzer, marketingový manažer PSG Zlín. Návštěvníci nebudou mít po celou dobu akce přístup na ledovou plochu.

Po představení týmu bude ve zbývající hodině a půl v programu prohlídka prostor zimního stadionu včetně kabiny extraligového A mužstva. Vchod na prohlídku bude ze strany vstupu na domácí střídačku ve skupinkách po zhruba deseti lidech, v roli průvodců budou samotní hráči. Současně s prohlídkou kabiny budou na dalších místech probíhat autogramiády hráčů, a to, v tiskovém středisku v hlavní budově zimního stadionu, ve fanshopu na zimním stadionu Luďka Čajky a prodejně Střída sport na PSG aréně, která nabízí sortiment hokejové výstroje CCM a Reebok.

Po celou dobu budou také zpřístupněny VIP prostory včetně několika sky boxů a bude možno nahlédnout i do rozhlasu a režie kostky nad ledovou plochou. „Všechny akce budou probíhat po celou dobu, takže diváci budou mít dost času na to vše zvládnout a zvolit prohlídku a aktivity tak, aby všichni nebyli na jednom místě. V této souvislosti žádáme, aby bezpodmínečně respektovali veškeré pokyny pořadatelské služby a přispěli tak k hladkému průběhu podvečera, který si všichni společně určitě užijeme,“ uvedl Tomáš Melzer.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x