Všeminění pomůže opuštěným dětem

VŠEMINA – Velký dětský den s názvem Všeminění se uskuteční v sobotu 7. září od 14 hodin v areálu Activitypark Hotelu Všemina. Jde o tradiční charitativní akci na podporu dětí z dětských domů z České a Slovenské republiky, serveru Zlin.cz o tom informovala Barbora Janečková z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Akci pořádá Dětský domov a Základní škola ve Vizovicích ve spolupráci s občanským sdružením Žij s úsměvem za podpory Regionu Bílé Karpaty.

Kromě hlavního programu s dětskou písničkářkou Míšou Růžičkovou a jejího vystoupení Zpíváme a tančíme s Míšou je připraven pestrý celodenní program pro děti i dospělé. „Tábor historických oddílů má přichystanou svou naleštěnou výzbroj na Napoleonskou bitvu, slovenští bojovníci ze skupiny Taekwon – Do ITF předvedou kousek ze svého umění a nebude chybět ani soutěž Vizovický Herkules, projížďky na koních či stanoviště se soutěžemi a hrami i pro ty nejmenší. Pro děti je připravena spousta aktivit, od adrenalinového lanového centra přes skákací boty, lukostřelbu a dalšími hrami pod dohledem zkušených instruktorů,“ doplnila Janečková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x