VIDEO: Prezident Zeman ve Zlínském kraji: den druhý

Druhou, nejnáročnější porci setkání s lidmi ve Zlínském kraji, načal prezident Miloš Zeman v doprovodu hejtmana kraje Stanislava Mišáka ve Valašských Kloboukách.

Na radnici mu nejdříve starosta města Dalibor Maniš předal valašské insignie. „Není to pro mne úplná novinka, na Valacha jsme u nás před šesti lety pasovali i tehdejšího prezidenta Vácava Klause, insignie se nemění. Tedy Miloš Zeman dostal valašku, valašský klobouk, švestku místo jablka a také valašské papuče.“

Náměstí ve Valašských Kloboukách se zaplnilo více než ve Zlíně, k obecné spokojenosti místních i prezidenta. Ten podpořil i zdejšího nezávislého starostu Dalibora Maniše, který by měl působit na krajské kandidátce zemanovců do parlamentních voleb.

Zeman pak pokračoval ve „spanilé jízdě“ do Leskovce do firmy Kovar, do nemocnice ve Vsetíně, na programu měl setkání s lidmi na náměstích ve Vsetíně, Kroměříži i prohlídku baziliky na Hostýně.

Video

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’15511′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’93‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚15511‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x