Kartářka bude v napajedelském zámku věštit budoucnost

NAPAJEDLA - Napajedelský zámek bude letošní podzim patřit zejména ženám, nadcházející víkend sem zavítá kartářka, aby zájemcům vyvěštila budoucnost. Serveru Zlin.cz to za zámek uvedla Lucie Kittlová.

„Rozhodli jsme se podzim věnovat ženám. Právě pro ně jsme připravili speciální víkendy. Již o tomto víkendu (13. až 15. září) se mohou těšit na chvíle strávené s kartářkou a koncem měsíce (27. až 29. září) je připraven jógový víkend,“ upřesnila Petra Psotková, manažerka zámku.

Cvičení povede vyhlášená lektorka jógy Kateřina Čajánková, která je lektorkou hathajógy, vyučuje metodu lyengar-jógy, do které propojuje fyzioterapeutické znalosti konceptu Spiraldynamik. „Život se musí vychutnávat všemi smysly. Proto součástí víkendového cvičení je i propojení se zdravou stravou,“ dodala Psotková. Na zájemkyně čeká mini kurz vaření s šéfkuchařkou místního Moravského kulinářského institutu. Připravovat se bude zdravý vegetariánský oběd v zámecké kuchyni.

Návštěvníci si navíc mohou prohlédnout zámecké komnaty, projít se historickými sály a společně s fundovaným průvodcem objevit zámecký svět. Až do konce roku je zde navíc k vidění výstava Návrat rodu Baltazzi na zámek Napajedla, která mapuje historii tohoto slavného a významného rodu napajedelského panství.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x